Veleposlaništvo RS Canberra /Novice /
11.09.2008  

Četrto obvestilo veleposlaništva o rednih volitvah v državni zbor RS

Volivke in volivce obveščamo o izvedbi rednih volitev poslancev v Državni zbor Republike Slovenije  v nedeljo, 21. septembra 2008 na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Canberri.

Na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Canberri bo volišče odprto v nedeljo, 21. septembra 2008, med 9.00 in 17.00 uro, na lokaciji 60 Marcus Clarke Street (Level 6), Canberra (Civic), ACT 2601.

Veleposlaništvo se nahaja v poslovni zgradbi, katere glavni vhod je v nedeljo zaprt za javnost. Zaradi slednjega bo član volilnega odbora vsako polno uro počakal volivke in volivce pred vhodom v poslopje ter jim na ta način omogočil dostop do veleposlaništva oz. volišča. Volivke in volivce, ki bodo na veleposlaništvo prišli izven polnih ur, vljudno naprošamo, da nas ob prihodu pokličejo na telefonsko številko (02) 6243 4863.

Vse informacije o prihajajočih volitvah, kakor tudi seznam list kandidatov po posameznih volilnih enotah in volilnih okrajih, so na razpolago na spletni strani Državne volilne komisije (www.dvk.gov.si).