Veleposlaništvo RS Canberra /Novice /
07.07.2008  

Zaprosilo Veleposlaništva RS v Canberri

Slovenija je 30. junija letos uspešno zaključila svoje predsedovanje Svetu EU. Zdaj, ko je naloga predsedovanja EU uspešno opravljena, smo se na veleposlaništvu odločili izdelati načrt intenzivnega sodelovanja s slovenskimi skupnostmi po Avstraliji v drugi polovici leta 2008.

Za potrebe izdelave omenjenega načrta sodelovanja bi potrebovali podatke o načrtovanih aktivnostih posameznih slovenskih društev, klubov, verskih in kulturnih središč, drugih organizacij ter medijev v Avstraliji. Posebej nas zanimajo datumi družabnih dogodkov, praznovanj in pomembnih obletnic, načrtovanih za drugo polovico leta 2008.

Priporočamo se torej, da nam slovenska društva, klubi, verska in kulturna središča, druge organizacije ter mediji informacijo o načrtovanih dogodkih nekje do konca julija 2008 posredujejo na osrednji elektronski naslov veleposlaništva VCA(at)gov.si.

Prav tako bomo hvaležni za informacije o morebitnih spremembah kontaktnih oseb (telefon, mobitel, faks in email) za posamezno društvo, klub ali drugo slovensko organizacijo v Avstraliji.

Za sodelovanje se že vnaprej zahvaljujemo.